Poliisikoira löysi vaarassa olleen naisen

Suonenjoelta tuli ilmoitus maastoon jalkaisin lähteestä naisesta ja alkutietojen mukaan poliisi arvioi naisen olevan vaarassa, tiedottaa Pohjois-Savon poliisilaitos.

Poliisin käynnistämään etsintään osallistui kahdeksan poliisiyksikköä paikallispoliisista ja liikkuvasta poliisista. Etsintä kohdistui Suonenjoella Tyyrinmäentien molemmille puolille maastoon ja metsäautoteille.

Etsintä aloitettiin hieman ennen kello 10 maanantaina aamupäivällä. Poliisi sai yhteyden puhelimella etsittävään naiseen ja lopulta poliisikoira paikallisti hänet ennen kello 13:a. Nainen jäi paikalle tulleen ensihoitohenkilöstön huomaan.

Poliisi käytti etsinnöissä mm. kolmea poliisikoiraa ja poliisimoottoripyörää. Etsintöjä varauduttiin jatkamaan tarvittaessa myös vapaaehtoisen pelastuspalvelun ja lentopelastusseuran lentokoneen avulla.

Tapaukseen ei liity naisen itsensä lisäksi muita henkilöitä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa