Romaninaiset varastivat hameiden sisällä 45 pakettia kahvia

Aamulehti uutisoi heinäkuussa 2011 Lempäälässä sattuneita varkaustapauksia on käsitelty oikeudessa. Kolme romaninaista vei ensin yhdestä Siwasta perinnehameisiinsa piilotettuna 17 pakettia kahvia.

Saman paikkakunnan toisesta Siwasta naiset veivät samalla tyylillä yhteensä 28 pakettia kahvia. Naiset kiistivät paikalle tulleelle myyjälle varkauden, mutta yksi kahvipaketti putosi hameen alta lattialle.

Vuotta myöhemmin yksi naisista piilotti Pirkkalassa hameensa alle 12 Vallila-merkkistä verhoa.

Kolmikon toiminta oli hyvin järjestelmällistä osoittaa valvontakamera-aineisto ja todistajat. Tuotteita palloteltiin edestakaisin hyllystä käteen ja välillä niitä sujauteltiin hameiden alle.

Kahdesta nuorena henkilönä tehdystä varkaudesta ja 13 muusta rikoksesta 17-vuotias nainen tuomittiin neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Vuonna 1989 nainen tuomittiin kahdesta varkaudesta 30 päiväsakkoon. Yksi kolmesta naisesta tuomittiin teoista jo aiemmin.

Lue myös:

Nainen varasti olutlaatikon hameen alla

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa