Stara: Pikkutyttö kertoo kiduttamisesta järkyttävällä videolla

Viihdeuutisista tuttu Stara levittää parhaillaan hyvin järkyttävää videota, jonka aitouttakin on epäilty. Videolla pikkutyttö kertoo perheenisän julkaisemassa kotivideolla äitinsä harjoittamista jatkuvista pahoinpitelyistä ja kiduttamisesta.

Isän mukaan poliisi ja sosiaaliviranomaiset eivät ota kertomuksia vakavasti. Viranomaiset eivät ole ryhtyneet asianmukaisiin toimenpiteisiin.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Stara: Pikkutyttö kertoo kiduttamisesta järkyttävällä videolla

  1. Reijo sanoo:

    No voi hyvää päivää sentään! Mopeti alkaa nyt kyllä pahasti karkailemaan, sikäli että näköjään lasten yksityisyydensuojaa ei osata ajatella ollenkaan, kun ihmiset säntäilee suinpäin laittamaan kaikista mahdollisista ”ilmapallon repimisistä”, yms. järisyttävistä tapauksista ”evedenssiä” some:een…!!! Enkä tarkoita tällä nyt sitä, etteikö tuollainen lasten kohtelu olisi väärin, jota tällä videolla tuli esille…

Vastaa