Tämä upea rakennus valmistuu lopulta, rakennettu vuodesta 1882

Antoni Gaudín suunnittelema roomalais-katolinen kirkko, Sagrada Família Barcelonan keskustassa on erittäin suosittu turistikohde. Kirkon rakennustyöt aloitettiin jo vuonna 1882, eikä valmista ole tullut.

Vuonna 1926 kuollut Gaudí asui kirkossa erakkona 16 viimeistä elinvuottaan. Tässä vaiheessa 40 vuotta suunnitteltu kirkosta oli saatu valmiiksi vasta 25%.

Sagrada Familia aiotaan saada lopulta vuonna 2026, jolloin Gaudin kuolemasta tulee kuluneeksi 100 vuotta. Videolta voi nähdä, että siitä tulee uskomattoman upea.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa