Telkku.comin perustaja onnistui taas

Tv-opas Iltapulu korvaa jatkossa Iltasanomat.fi:ssä nykyisin olevan tv-oppaan. 80 000 eri käyttäjää viikossa tavoittava Iltapulu tulee yhteistyön myötä saamaan runsaasti näkyvyyttä kaikissa Ilta-Sanomien kanavissa.

80aae5f1676d234f_400x400ar

Iltapulu on noussut nopeasti markkinakakkoseksi hyvin pienin markkinointiponnistuksin. Yhteistyön Ilta-Sanomien kanssa uskotaan nostavan palvelun nopeasti markkinajohtajaksi.

Iltapulu on vielä alkutaipaleella, mutta sillä on erinomaiset kasvumahdollisuudet. Lisäksi meillä on kova usko yrittäjiin ja heidän näkemyksiin siitä, miten tällä alueella pärjätään, kertoo verkon kaupallinen johtaja Timo Rinne Ilta-Sanomista.

Iltapulu on jo toinen Anssi Kivirannan perustama tv-opaspalvelu. Telkku.comin Kiviranta myi Alma Medialle osaksi omaa iltapäivälehteään Iltalehteä.

ltapulu on tuoreen kyselyn perusteella erittäin pidetty palvelu käyttäjiensä keskuudessa, mutta suurin osa suomalaisista ei vielä ole palvelusta kuullutkaan. Sanoma-yhteistyön tuoman näkyvyyden myötä kaikki saavat mahdollisuuden oppia tuntemaan Iltapulun, palvelun perustanut Kiviranta kertoo.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa