Tunnistatko hänet? – Poliisi haluaa vinkkejä metsästä löytyneestä vainajasta

Ruskon Kaharintiestä noin 100 metrin päässä metsästä löytyi lauantaina 29.6.2013 miesvainaja, jonka henkilöllisyys on edelleen tuntematon. Varsinais-Suomen poliisilaitoksen mukaan vainaja oli ollut kuolleena metsässä jo jonkin aikaan ennen löytymistään.

  • noin 30 -40 vuotias
  • pituus 170 -175 cm
  • vankkarakenteinen
  • siilitukkainen ja  otsalta osittain kalju 

Vainajan vaatetus viittaa kylmään aikaan. Päällystakki oli puseromallinen ruskeanharmaa takki, jossa villaiset resorit hihansuissa ja kauluksessa. Takin alla oli vihreä palmikkoneuleinen villapaita, minkä alla vielä muuta vaatetusta mm. hupullinen, kuviollinen ja pohjaväriltään harmaa collegetakki, missä punaista, valkoista ja mustaa väriä. Takissa oli mm. sammakon luurankokuviointia ja sen rinnassa oikealla puolella harmaat kirjaimet ”ECO”. 

Housut olivat siniset Crocker- merkkiset farkut. Kengät olivat mustat, kannattomat vapaa-ajankengät. Päähinettä ei ollut. 

Mahdolliset havainnot kyseisiin tuntomerkkeihin sopivasta miehestä pyydetään ilmoittamaan Raision poliisille numeroon 040-5196 330 tai sähköpostiosoitteeseen palaute.varsinais-suomi@poliisi.fi

Pietari

Vastaa