Yle uutisoi huippuluokan keittiömestarista, paljasti vahingossa huijarin

YLE kertoi eilen torstaina, että Eurassa sijaitsevan Euran Cafe & Burgerin keittiömestarina toimiva Kimmo Marin on työskennellyt vuosia Belgiassa ja Ranskassa Michelin-ravintoloissa.

Suklaafondant ja vadelmajäätelöä

Jutun mukaan Marin haluaa, että kaikki ruoka on hyvää, itse tehtyä ja puhdasta. Kaikki perunat, porkkanat ja lantut kuoritaan itse. Hänen mukaan maastamme saa raaka-aineita joista tehdä kunnon makuelämyksiä.

Ollaanhan me ihan lastenkengissä tässä lähituotannossa vielä. Suomessa on erittäin vaikea saada ympäri vuoden lähiruokaa ja kotimaisia raaka-aineita. Ranskassahan on arkipäivää, että tehdään kaikki itse. Olin Ranskassa töissä maalaisravintolassa, jossa teurastettiin ja nyljettiin itse.

Jutun jälkeen Yle Satakunta sai lukuisia vihjeitä, että keittiömestarina esiintynyt ”Kimmo Marin” on joku muu kuin väittää olevansa. Miehestä on nimittäin tehty tutkintapyyntö petoksesta ja asiakirjaväärennöksestä.

Mies on kierrellyt ympäri Suomea väärennetyn ansioluettelon kanssa. Huijauksen tultua ilmi hän on joutunut lähtemään, vaikka miehen ammattitaitoon on oltu erittäin tyytyväisiä.

Pietari

Vastaa