Cheekin stadionkeikan liput myytiin tunnissa loppuun

Cheekin jäähallikeikat myytiin loppuun keväällä hetkessä. Viime viikolla ilmoitettiin, että ensi vuoden elokuussa Cheekin kiertueen päätöskeikka järjestetään Helsingin olympiastadionilla.

Lupaan, että se on ainakin kaksi kertaa räjähtävämpi kuin mikään, mitä on aikaisemmin tehty. Ei me tätä lähdettäisi tekemään, jos emme uskoisi, että voidaan tehdä jotakin ennen näkemätöntä, Cheek kertoi.

Elokuun 23. päivä järjestettävän stadionkeikan liput tulivat myyntiin Lippupalveluun maanantaiaamuna kello 9. Lippupalvelun puhelinmyynti meni tukkoon ja aiheutti puolen tunnin jonot yhtiön verkkosivuille.

Lopputulos oli jälleen aivan huikea, sillä Lippupalvelu kertoi kello 10:19 Facebook-sivullaan, että stadionkonsertin kaikki liput on nyt varattu.

Cheek on ensimmäinen suomalainen artisti, joka on myynyt Olympiastadionin loppuun.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa