Järkyttävä kuva leviää netissä: Käärme söi juopuneen miehen Intiassa

Liiallinen alkoholin käyttäminen ei ole hyväksi, sen tietää kaikki. Yleisiä runsaan alkoholinkäytön aiheuttamia sairauksia ovat tapaturmat, masennus, pelkotilat, hermotaudit ja vatsan alueen sairaudet.

Intialainen Vikraman Nair on lisännyt Twitteriin kuvan python-käärmeestä, jonka ruumiissa näkyy valtava pullistuma. Hänen mukaansa käärme söi miehen, joka makasi viinakaupan edustalla vahvasti humalassa.

Pythonit ovat myrkyttömiä ja surmaavat saaliin kuristamalla niin pitkään, että uhrin sydän pysähtyy. Ihmiselle python-käärmeet ovat yleensä vaarattomia, mutta tällä kertaa kävi näin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa