”Klassinen keikka” – huoltamon oluthyllyä tyhjennettiin hameiden alle

Jokioisten huoltoasemalla eilen illalla seitsemän aikaan nähtiin klassinen anastuskeikka, kun autolla saapui viiden hengen seurue. Miehet jäivät pihalle tankkaamaan autoa ja kolme naista pyyhälsi hameenhelmat heiluen myymälään.

Yksi naisista meni kassalle kyselemään ruokapaikkaa lähistöllä ja sai näin myyjän huomion itseensä. Samaan aikaan kaksi muuta naista kätki hameisiinsa olutta ja karkkia. Miehet lorotellivat odotellessaan auton tankkiin satasen edestä menovettä, josta kassaan ei tipahtanut mitään.

Seurueen poistuttua myyjä havaitsi, että hävikkiä oli syntynyt. Seurueen roolisuoritukset tallentuivat onneksi valvontakameroille.

Poliisit löysivät auton ja valaistussa asunnossa vierasnäytännön esittäjät Ypäjältä. Poliisit menivät asuntoon selvittelemään seurueen tekemisiä. Yhdelle naisista taisi iskeä kramppikuume esiintyä poliisille, sillä hän oli piiloutunut vaatekomeroon.

Asunnosta löytyi olutta ja makeisia, joiden saanto taitaa olla laitonta. Tätä tapahtumaketjua tutkitaan varkautena. Kortitta ajoakin selvitellään, sillä kummallakaan miehistä ei ole ajokorttia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa