Mies suihkutti pippurikaasua junassa: ”Suomessa saa tehdä mitä haluaa”

Helsingissä L- junassa yöllä klo 02.45 matkustanut pariskunta oli huomauttaneet jalat istuimella kovaäänisesti puhelimeen puhuvalle miehelle, että tämä voisi puhua hieman hiljempaa.

Asun Suomessa ja käyttäydyn kuten haluan, mies totesi.

Keskustelun jatkuessa mies yllättäen suihkutti hallussaan olleella pippurisumutteella kohti pariskuntaa. Sumute osui lähietäisyydeltä naista kasvoihin, myös mies sai sumutetta kasvoihinsa. Samassa vaunussa ollut sivullinen matkustaja altistui myös sumutteelle.

Rautatieaseman vartijat ottivat kaasua sumuttaneen miehen kiinni ja luovuttivat hänet poliisin haltuun. Kaasua silmiinsä saanut nainen sai silmiensä kirvelyyn vartijoilta silmähuuhdetta. Ambuanssi saapui tarkistamaan kaasua saaneiden tilan ja tarjosi näille ensiapua.

Kaasua suihkuttanut 26-vuotias mies otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelystä ja toimitettiin poliisin tiloihin. Miehen hallusta takavarikoitiin pippurisuihke. Mieheltä löytyi lisäksi vähäinen määrä huumausaineeksi epäiltyä ainetta hallustaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa