Muilutetun nuoren naisen vaatteet poltettiin, jätettiin alasti metsään pakkasyöhön

Simon Onkalonperälle lauantaina 23.11.2013 aamupäivällä Peräpohjolan poliisin teknisen tutkinnan partio meni suorittamaan rikospaikkatutkintaa. Edellisenä iltana tulleen ilmoituksen mukaan paikalla olevaan vapaa-ajan asuntoon oli murtauduttu aiemmin.

Asunnosta löydettiin sinne murtautuneena nuori naishenkilö. Nainen oli pahoin kylmettyneenä ja hänessä oli havaittavissa runsaasti pahoinpitelyvammoja. Nainen toimitettiin sairaalahoitoon.

Poliisille kävi ilmi, että nainen on otettu kello 04:00 jälkeen vasten tahtoaan ja väkivaltaa käyttäen auton kyytiin Kemistä Takajärven kaupunginosasta. Hänet oli kuljetettu useiden henkilöiden toimesta Simoon Onkalonperälle syrjäiseen paikkaan, metsäautotien varteen.

Tuolla naista on pahoinpidelty seurueen toimesta ja kaikki vaatteet oli poltettu. Nainen oli jätetty metsään, jossa usean tunnin harhailun jälkeen hän oli murtautunut mökkiin suojaan kylmyydeltä.

Naiselta oli myös tapahtuman aikaan anastettu omaisuutta. Osa omaisuudesta on saatu poliisin haltuun myöhemmin.

Poliisi on tapauksen vuoksi ottanut kiinni neljä paikkakuntalaista henkilöä, kaksi miestä ja kaksi naista. Kaksi heistä on tänään poliisin vaatimuksen perusteella vangittu Kemi-Tornion käräjäoikeudessa, kaksi on edelleen pidätettynä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa