Naisen avunhuudot kuuluivat naapuriin, mies piti veistä kaulalla

Joensuun Enossa 40-vuotias nainen meni kylään yksityisasuntoon, jossa hänelle entuudestaan tuntematon mies hermostui yllättäen ottaen kylään tulleen naisen syliinsä ja alkanut pitää veistä naisen kaulaa vasten.

Pohjois-Karjalan poliisilaitos sai ilmoituksen, että yksityisasunnosta kuuluu naisen avunhuutoja. Paikalle lähetettiin useita poliisipartioita. Poliisi sai näköyhteyden veitsellä naista uhkaavaan mieheen.

Mies havaitsi poliisit ja jatkoi tästä huolimatta veitsen pitämistä naisen kaulalla, eikä siitä suostunut luopumaan. Poliisi meni asuntoon ja suoritti kiinnioton. Kiinniottotilanteessa miehellä oli veitsi kädessään ja hän piti edelleen uhkaamastaan naisesta kiinni. Kiinnioton yhteydessä kukaan ei loukkaantunut.

Naiselle oli tullut asunnossa olonsa aikana lieviä vammoja. Hän kertoi poliisille miehen uhanneen tappamisella useita kertoja. Nainen kuljetettiin ambulanssilla Pohjois-Karjalan keskussairaalaan hoitamaan syntyneitä vammoja.

Alkoholilla on osuutta tapahtuneeseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa