Pakettiauto törmäsi pikkupoikaan suojatiellä, pakeni paikalta

Helsingissä Näyttelijäntien ja Adolf Lindforsin tien risteyksessä 5-vuotias pikkupoika jäi pakettiauton töytäisemäksi sunnuntaina 24. marraskuuta. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän klo 17.55 aikaan.

Poika oli ylittämässä isänsä kanssa Näyttelijäntietä suojatietä pitkin, kun heidän vasemmalta puolelta oli kääntynyt pakettiauto pihalta Näyttelijäntielle. Auto osui pikkupoikaan, joka ei ollut ehtinyt ylittämään katua kokonaan.

Tapahtuman nähneiden sivullisten mukaan pakettiauto oli tullut pihalta reippaalla nopeudella musiikkia kovaa soittaen ja kuljettajana ollut nuorehko mieshenkilö. Paikalta poistuneesta pakettiautosta on myöhemmin saatu yksilöidyt tiedot.

Auton töytäisemäksi jäänyt poika ei ilmeisesti loukkaantunut, mutta hänet toimitettiin varmuuden vuoksi sairaalaan tarkastettavaksi.

Pietari

Vastaa