Pata-ainespusseja pois myynnistä, syynä pussista löytynyt hiiri

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan Turkulainen Santerfood Oy vetää myynnistä erän ”Pata a´la Italia” –pata-ainespusseja. Takaisinvedon syynä on yhden kuluttajan valmiista annoksesta löytämä hiiri.

Takaisinveto koskee valmistuserää, joissa on parasta ennen –päivämäärä 5.12.2014. Tuote on pakattu 175 gramman pakkaukseen. Takaisinveto ei koske hieman samannäköistä ”Pata a´la Italia Tumma spaghetti” –nimistä tuotetta.

Takaisinvedettävää erää on toimitettu elokuun 5. päivän ja syyskuun 3.päivän välisenä aikana vain näihin myyntipaikkoihin:

  • CM Laune (Lahti)
  • CM Ravattula (Turku)
  • CM Kolmisoppi (Kuopio)
  • Keuruun Megamarket (Keuruu)
  • Kauppahuone Pyrhönen (Uudenmaankatu 106, Hyvinkää)

Virheen syyn selvittäminen jatkuu paikallisen elintarvikevalvojan kanssa tuotteen valmistuspaikalla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa