Alaikäiselle ei myyty alkoholia, yritti puukottaa tarjoilijan

Lahdessa Möysän kaupunginosassa sijaitsevassa ravintolassa noin kello 22.30 aikoihin alaikäinen nuori poika oli halunnut ostaa alkoholia tiskiltä ja laulaa karaokea.

Tarjoilija oli epäillyt ikää ja kieltäytynyt myymästä hänelle alkoholia. Nuorukaisella ei ollut esittää minkäänlaisia papereita todisteena täysi-ikäisyydestään, joten tarjoilija oli pyytänyt tätä poistumaan ravintolasta.

Poika oli hermostunut poistumispyynnöstä ja alkanut kova äänisesti haukkua tarjoilijaa sekä tönäissyt toista asiakasta. Tarjoilija oli lähtenyt saattamaan tätä paha tapaista poikaa ravintolasta ulos, jolloin ulko-ovella poika oli ottanut taskustaan puukon.

Tarjoilija oli saanut vedettyä ulko-oven kiinni ja poika oli jäänyt ulkopuolelle. Poliisipartio tapasi pojan lähistöltä ja kiinniotti hänet. Poikaa epäillään laittomasta uhkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa