Iäkäs pariskunta katosi jouluna

Kuopiossa Kallavedellä lähellä Vehmersalmen Ritoniemeä on kadonnut iäkäs aviopari. Pohjois-Savon Pelastuslaitos sekä Poliisilaitos ryhtyivät joulupäivänä omaisten ilmoituksen jälkeen etsimään mökkireisullaan kadonnutta pariskuntaa.

Pariskunnan omistama auto peräkärryineen löytyi mantereelta Ritoniemestä. Omaisten mukaan pariskunta oli mennyt kesäasunnolleen moottorikelkalla, joka löytyi kesäasunnon pihasta. Kesäasunnolta on kuitenkin kadoksissa kaksi potkukelkkaa.

Perjantaina etsintöjä suoritettiin lähisaaristossa poliisikoiria käyttäen. Apuna tässä toiminnassa oli puolustusvoimien helikopteri, jolla etsijät saatiin kuljetettua saariin. Lisäksi helikopterilla suoritettiin etsintää ilmasta käsin.

Etsinnät jouduttiin keskeyttämään perjantaina ennen klo 16:sta osittain huonon ilman sekä pimeyden vuoksi. Etsintää jatketaan lauantaina vähintään samalla etsintävahvuudella heti päivän valjetessa.

Mahdollisista havainnoista, jotka liittyvät kadonneisiin pyydetään ilmoittamaan Pohjois-Savon poliisiin p.071 875 6651

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa