Jättilottovoittajien suunnitelma: Suurin osa hyväntekeväisyyteen

Veikkaus kaipaili syksyllä usean viikon ajan kadonnutta seitsemän miljoonan euron lottovoittajaa. Voittorivi oli pelattu Turussa Länsikeskuksen K-citymarketissa.


Lottojuontaja_Jasmin_Hamid_MG_6444_36517_2Turussa ehdittiin jo epäillä, josko voittokuponki olisi hukkunut jonnekin ja seitsemän miljoonan euron voittoa ei tultaisi koskaan lunastamaan. Nyt syy hiljaiseloon on selvinnyt.

Asumme ulkomailla, joten meillä ei ollut harmainta aavistustakaan voitosta ennen kuin tulimme nyt taas käymään Suomessa ja tarkistimme kupongin, voittajat kertoivat joulukuussa samalla, kun he kävivät lunastamassa voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta.

Pariskunnalla on kotimaassa käydessään tapana tehdä Lottoa. Tälläkin kertaa he tarkistuttivat lottonsa kioskilla, jossa myyjä ilmoitti kupongissa olevan yli 10 000 euron voiton.

Hetkeksi sanattomaksi mennyt myyjä tulosti pariskunnalle kierroksen 43 oikean lottorivin ja kehotti tarkistamaan rivinsä kaikessa rauhassa. Pariskunta meni takaisin hotellilleen ja tarkisti siellä rivin, jossa komeili 7 oikein.

Mutta enhän minä nyt tällaista osannut odottaa tai istunut tuolla kuponki kädessä katsomassa arvontaa ajatellen, että no tänään se täysosuma nyt tulee, pitkään isoon onnenpotkuun uskonut mies sanoo.

Voittajat ovat jo jonkin aikaa miettineet paluuta kotimaahan, ja nyt olisi mahdollisuus hankkia mieluinen talo Suomesta. Valtaosan voittosummasta he kuitenkin aikovat käyttää hyväntekeväisyyteen.

Olemme kristittyjä ja koemme, että meillä on velvollisuus ja mahdollisuus auttaa niitä, jotka apua tarvitsevat. Meillä itsellämme on jo kaikki, mitä tarvitsemme, joten aiomme käyttää suurimman osan voittorahoista vähäosaisten auttamiseen eri tavoin. Meillä on jo tiedossa luotettavat järjestöt ja tahot, joiden kautta apu menee perille, pariskunta kertoo hymyillen.

Olemme valtavan kiitollisia siitä, että meitä kohtasi tällainen onnekas asia. Nyt voimme laittaa hyvän kiertämään.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa