Kahta kadonnutta etsitään

Porista osoitteesta Kiiskintie 11 poistui yöllä noin kello 01.00 aikaan 61-vuotias Jarmo Forsten eikä hänestä ole sen jälkeen mitään havaintoa.

Forsten on 190 cm pitkä, hänellä on harmaa siilitukka ja hän on pukeutunut farkkuihin, lenkkareihin ja kirjavaan pusakkaan/paitaan. Forsten liikkuu ripeästi ja hän on normaalisti puhelias ja ystävällinen.

Forstenin etsintään osallistuu poliisin lisäksi mm. vapepa. Forstenista jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä numeroon 050-4564963.

Nainen kateissa Suonenjoella

Suonenjoella asuva 64-vuotias Helmi Vesala on nähty viimeksi Suonenjoella perjantaina 27.12 päivällä. Vesala Vesala on ollut liikkeellä punaisella Solifer polkupyörällä, jossa on edessä musta tavarankuljetuskori.

Vesalasta on lisäksi havainto perjantai-illalta Iisveden kylältä. Helmi Vesalan tuntomerkit: 155 cm pitkä, hoikka, hyväkuntoinen. Kadotessaan Vesalalla oli päällään siniharmaa takki ja päässä valkea pipo.

Havainnot Vesalasta tai Vesalan polkupyörästä kello 14.00 asti Suonenjoen palvelupäivystykseen numeroon 07187 55975 ja kello 14.00 jälkeen Hätäkeskukseen numeroon 112.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa