Kotiin palanneen pojan järkyttävä löytö: äiti ja vierailulla ollut mies ammuttu, ex-avopuoliso surmannut itsensä

Laihialta tuli Pohjanmaan hätäkeskukseen ilmoitus sunnuntaina 8.12.2013 kello 18 jälkeen, että Pukkalantiellä sijaitsevasta omakotitalosta oli löytynyt mies kuolleena.

Poliisit löysivät päärakennuksesta kuolleina vuonna -59 syntyneen miehen ja talossa asuneen vuonna -61 syntyneen naisen. Talon saunaparakennuksesta löytyi kuolleena vuonna -41 syntynyt vaasalainen mies. Vuonna -59 syntynyt mies on ollut aiemmin naisen avopuoliso.

Vanhempi mies on ollut vierailulla naisen luona, kun entinen avopuoliso on tullut talon pihapiiriin kiväärin kanssa. Mies on ampunut entisen avopuolisonsa ja hänen luonaan vierailulla olleen miehen. Jonkin aikaa ampumisten jälkeen on ampuja sitten surmannut itsensä kiväärillä.

Ampumisen ajaksi arvioidaan illan ja aamuyön välistä aikaa 7. – 8.12.2013 lauantaina – sunnuntaina.Ampumisen äänet eivät ole aiheuttaneet hälytystä viranomaisille syrjäisen sijainnin vuoksi. Hälytys oli tehty, kun kotiin saapunut naisen poika oli todennut tapahtuneen.

Surmaamisten motiiviksi epäillään mustasukkaisuutta. Poliisi on suorittanut teknistä tutkintaa illan ja yön aikana. Ampumistapahtumaa pidetään pääosiltaan selvitettynä. Paikkatutkinta jatkuu edelleen ja poliisi selvittää tapauskokonaisuutta.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa