Koulupoika väitti auton tönäisseen, olikin kaatunut itse

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren poliisilaitoksen tiedotteen mukaan Kokkolassa Korpintiellä klo 09.10 aikaan Torkinmäen koulun kohdalla harmaa Opel-merkkinen henkilöauto tönäisi 11-vuotiasta koulupoikaa suojatiellä.

Koulupoika kertoi odottaneensa suojatielle pääsyä, kun Opel oli pysähtynyt suojatien eteen. Koulupojan lähtiessä ylittämään suojatietä, Opel lähtikin liikkeelle ja tönäisi koulupojan kumoon. Auto jatkoi matkaansa pysähtymättä.

Nyt poliisi tiedottaa, että tapauksella on ollut kaksi silminnäkijää, jotka ovat kertoneet, että tapaukseen ei liity mitään autoa, vaan poika oli kaatunut omia aikojaan polkupyörällään lähtiessään ylittämään risteystä, missä ei ollut suojatietä siinä kohdalla.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa