Näin välinpitämättömästi ihmiset suhtautuvat nähdessään kiusaamista ja pahoinpitelyjä

Tällä piilokameravideolla nähdään, että miten ihmiset suhtautuvat nähdessään kiusaamista ja pahoinpitelyjä. Tulos ei ole mitenkään yllättävä välinpitämättömässä maailmassa.

Liian moni leikkii, että ei huomaa mitään ja kävelee ohi. Miten sinä toimisit?

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Näin välinpitämättömästi ihmiset suhtautuvat nähdessään kiusaamista ja pahoinpitelyjä

  1. Tommi Lindström sanoo:

    Kiusaaminen on ihmisarvon riistämistä. Siihen liittyy voimakkaasti alistaminen, häpäiseminen ja toisen naurunalaiseksi saattaminen. Hyvä kun otit asian esille Pietari! Yksi ongelma vain tässä on viitaten tuohon videoon. Varmaankaan kukaan ei halua antaa kiusaajan jatkaa hommiaan ja siten jokainen meistä puuttuisikin tilanteeseen mutta pahoinpitelytilanteessa voi käydä huonosti. Todellinen kiusaaminen on salaista, sitä eivät sivulliset oikein osaa edes tunnistaa.

    Alakouluaikoina opettajatkaan eivät puuttuneet kiusaamiseen johon jouduin alistumaan. Siinä vain kävi niin että kun sitten yritin antaa kiusaajilleni ansionsa mukaan löysin itseni jälki-istunnosta.

Vastaa