Perheriidan erikoinen loppu – Mies meni auton takonttiin, pelastuslaitos apuun

Ilta-Sanomat kertoo, että Paimiosta tuli kello 4.21 tapaninpäivänä Varsinais-Suomen 2soitto Seat-merkkisen henkilöauton sisältä.

Toledo086Soittanut mies oli perheriidan seurauksena mennyt Seatinsa takonttiin ja vetänyt luukun perässään kiinni. Kotipihassaan ollut mies tuli katumapäälle ja hälytti apua. Onnekseen mies oli ottanut mukaan matkapuhelimen.

Ilman pitäisi kyllä riittää, eivät ne ole sellaisia kuin amerikkalaisissa elokuvissa. On suksiluukkua ja muuta reikää. Mutta ei tällaista kyllä odottaisi aikuiselta mieheltä, lapselta korkeintaan, päivystävä palomestari Marko Rostedt arvioi.

Pelastuslaitos sai miehen ulos rikkomatta lukkoa. Rostedt arvelee, että takakonttimies olisi herättänyt ohikulkijoidenkin huomion jossain vaiheessa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa