Tämä olut vedetään pois myynnistä

Erä Olvin Sauna-olutta vedetään pois markkinoilta tuotteista puuttuvien ainesosatietojen vuoksi. Olutta on myyty Tokmannin, Tarjoustalon, Robinhoodin, Maxi-Makasiinin, Maxi-Kodintukun ja Säästöpörssin myymälöissä.

0,33 litran tölkkeihin pakatusta oluesta puuttuvat tiedot allergeeneistä, eli ohramaltaasta ja ohratärkkelyksestä. Tuote voi olla vaarallinen ihmisille, jotka ovat allergisia viljalle.

Takaisinveto koskee eränumerolla L1221 merkittyä tuotantoerää, jonka parasta ennen -päiväys on 27.5.2014. Kuluttajia pyydetään palauttamaan ostamansa tuote lähimpään myymälään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa