Siirry sisältöön

Torttutarjoilu kanta-asiakkaalle – Putkassa 58:tta kertaa tänä vuonna

Jouluaattoyö oli hiljainen ja vain pari päihtynyttä vietti yönsä Jokilaaksojen Poliisilaitoksen putkan pahnoilla. Ylivieskassa putkassa oli eräs henkilö poliisilakiperusteisesti 58:tta kertaa tänä vuonna.

joulutorttuYön kenttäjohtaja tuumasikin asiasta aamulla kertoessaan, että kyseinen henkilö on viettänyt aikaansa Ylivieskan poliisiaseman tiloissa vuonna 2013 ajallisesti kauemmin kuin kukaan turvapuolen poliiseista.

Tämän kyseenalaisen ennätyksen tehneelle henkilölle tarjottiin joulun kunniaksi aamuseitsemän jälkeen torttukahvit toivomuksella, ettei loppuvuonna eikä tulevana vuonna tarvitsisi majoittaa häntä valtion suojiin yhtä tiheästi kuin tänä vuonna.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.