Turistin päälle heitettiin ilotulite Rautatientorilla

Helsingissä Rautatientorilla sunnuntaina 15.12.2013 klo 00.30 italialaisen naispuolisen turistin päälle olisi heitetty ilotulite.

Paikalle hälytetylle poliisipartiolle, että hän oli seissyt odottamassa lentokenttäbussia, kun yhtäkkiä jostakin oli heitetty ilotulite suoraan hänen jalkoihinsa.

Ilotulite räjähti naisen jalkoihin niin, että tälle tuli molempien reisien sisäosiin pienet, halkaisijoiltaan noin kolmen senttimetrin kokoiset palovammat. Naisen housuissa oli reisien kohdilla vaaleat läiskät ja hänen takkinsa oli rikkoutunut tapauksen johdosta.

Nainen ei ollut järkytykseltään nähnyt tekijää, eikä osannut kertoa hänestä minkäänlaisia tuntomerkkejä. Hän kertoi, että hänen takaansa olisi tapahtuma-aikoihin kävellyt neljän tai viiden hengen porukka, joka mahdollisesti olisi heittänyt tulitteen, mutta hän ei kuitenkaan ollut varma. Ambulanssi kävi paikalla tarkastamassa naisen vammat.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä. Tapahtuman nähneitä tai siitä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 071-8775011.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa