Äiti kuoli, lapsi loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa

Rovaniemellä lauantaina 4.1.2014 puolenpäivän jälkeen Rovaniementiellä Ranualle päin matkalla ollut ulkomaalaissyntyisen 34-vuotiaan naisen kuljettama henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle.

Auto törmäsi Rovaniemen suuntaan matkalla olleeseen toiseen myöskin ulkomaalaisten kuljettamaan henkilöautoon. Silminnäkijöiden mukaan nainen menetti ajoneuvonsa hallinnan ja ajatui siitä syystä vastaantulevien kaistalle.

Rovaniemen suunnasta tulleen auton kuljettaja siirrettiin paikalta helikopterilla sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin. Naisella oli kolarihetkellä kyydissä hänen 8-vuotias poikansa, joka myös sai vakavia vammoja kolarin seurauksena. Hän ei kuitenkaan ole hengenvaarassa.

Ranuan suunnasta tulleen henkilöauton 26-vuotias kuljettaja sai kolarissa lieviä vammoja ja hänen kyydissään matkustajina olleet vuonna 34-vuotias nainen ja 9-vuotias poikansa selvisivät kolarista ilman vammoja.

Onnettomuus tapahtui suoralla tieosuudella jossa oli 100km/h nopeusrajoitus. Tie oli tapahtuma-aikaan jäinen ja luminen. Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta tutkivat onnettomuuden syytä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa