Poika puukotti isänsä ja tätinsä – Tuikkasi talon palamaan

Kempeleen Juurussuontiellä sattunut omakotitalon tulipalo on osoittautunut Oulun poliisilaitoksen tutkimuksissa henkirikokseksi.

Talossa oli ollut viettämässä uutta vuotta neljän hengen seurue, joista yksi oli poistunut aikaisemmin. Talosta löytyneiden uhrien epäillään olevan osa paikalle jäänyttä kolmen hengen seuruetta. Taloon jäänyt kolmas henkilö tavattiin kotoaan.

Oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa uhreista löydettiin useita teräaseen aiheuttamia vammoja ylävartalosta. Toisen uhreista on talossa asunut vuonna 1955 syntynyt nainen ja toisen uhreista hänen vuonna syntynyt 1963 veljensä.

Poliisin kiinniottama, vuonna 1989 syntynyt oululaismies, on nyt pidätetty epäiltynä kahdesta taposta ja tuhotyöstä. Epäilty on talosta löytyneen miesuhrin poika ja naisuhri on hänen tätinsä. Hänen vangitsemisestaan päätetään huomenna perjantaina 3.1.

Epäillyn muistikuvat tapahtumista ovat epämääräisiä, mutta hän on tunnustanut lyöneensä toista uhreista teräaseella.
Motiivista ei ole vielä tällä hetkellä käsitystä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa