Siwa-ryöstäjä naamioi itseään siteellä

Orimattilan Kärrytiellä ryöstettiin Siwa-myymälä sunnuntaina 29.12.2013 kello 12.20, tiedottaa Hämeen poliisilaitos. Ryöstäjä sai saaliikseen pienen summan rahaa.

Tekijä oli noin 180–185 cm pitkä, iältään 40–50-vuotias mies. Hänellä oli päässään pipo ja sen päällä pyöräilykypärä. Tekijä oli suojannut silmänsä muovisin suojalasein ja peittänyt nenänsä vaalealla siteellä.

siwa+orimattila+1

Hän oli pukeutunut tuuli- tai sadetakkia muistuttavaan pusakkaan, jossa oli nepparit. Jalassaan miehellä oli tummat housut ja käsissään vaaleat hansikkaat, joissa oli tummat peukalot. Miehen käytöksessä tai puhetavassa ei ollut mitään erityisen mieleenpainuvaa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot teosta tai tekijästä numeroon 050-456 4312.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa