Uskomaton kosinta – Finnari etsii Twitterissä Sannaa

Britannian Finnair on lähettänyt eilen torstaina Twitter-tililleen viestin, jossa kysellään kuka on salaperäinen Sanna – ja sanoiko hän ”tahdon”?
Finnair lähetti keskiviikkoiltana otetun kuvan Lontoon Brixtonissa sijaitsevan Ritzy-elokuvateatterin julkisivun mainostaulusta, jossa lukee suomenkielinen teksti: ”Sanna menetkö kanssani naimisiin?” Allekirjoitukseksi oli merkitty vain ”XXX”.

Perjantaina yhden aikaan suomalainen Hanna twiittasi Britannian Finnairille, että kyseessä saattaa olla hänen kaverinsa Sanna.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa