Siirry sisältöön

Valepoliisi laittoi käsiraudat ja vei kännykän

Vantaan Havukoskella Rautkallionkadulla perjantaina 24.1.2014 klo 22.40-23.00 kahden jalkaisin liikkeellä olleen nuorenmiehen luokse oli tullut suunnilleen heidän ikäinen poliisiksi esittäytynyt mies.

kc3a4siraudat

Miehellä oli ollut yllään siviilivaatetus. Mies kertoi ryöstöstä, jonka tekijöiden tuntomerkkeihin parivaljakko kuulemma sopi. Toinen oli aavistanut miehen olevan valheellisella asialla ja pakeni paikalta, mutta toinen jäi selvittelemään asiaa miehen kanssa.

Poliisiksi esittäytynyt mies oli laittanut nuorukaisen käsirautoihin ja tutkinut tämän taskut. Lopulta mies oli anastanut matkapuhelimen ja poistunut paikalta. Paikalta paennut nuorukainen soitti paikalle poliisin, mutta miestä ei löydetty.

Paikalta poistuneella mies oli normaalivartaloinen ja hänen päällään oli vaalea takki, jossa mustia raitoja etupuolella vatsan kohdalla. Miehen päässä oli musta pipo ja huppu. Mies oli suomalainen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.