YLE: Mummo piti miestä vankina – Huumasi ja kuljetti ottamassa pankkilainoja

Kotkan keskustassa viime talvena 66- sekä 36-vuotiaat naiset sieppasivat ja huumasivat 68-vuotiaan kotkalaisen miehen. Yle Kymenlaakson mukaan naiset pitivät miestä kuukauden vankinaan Kouvolan Elimäelle 66-vuotiaan naisen asunnolla.

Naiset kuljettivat miestä rmuutaman muun henkilön kanssa auhoittavilla lääkkeillä huumattuna pankeissa ja muissa liikkeissä ottamassa lainaa miehen nimissä. Naiset muuttivat miehen osoitetietoja monta kertaa vapaudenriiston aikana.

Naisille vaaditaan Kymenlaakson käräjäoikeudessa rangaistusta miehen sieppauksesta, vankina pitämisestä ja huumaamisesta. 66-vuotias nainen on syytteessä myös liudasta muita rikoksia.

Kymenlaakson käräjäoikeus jatkaa tapauksen käsittelyä kolmen viikon kuluttua.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa