Löydetty: 16-vuotias kadonnut – Havainnot hätäkeskukseen

Rovaniemellä 16-vuotias Katri Korva lähti perjantaina 7.2.2014 kello 8.30 aikaan Palvelukeskus Hiekkarinteeltä linja-autolla kouluun Korkalovaaraan.

katri+korvaKatri on ruskeahiuksinen, pituudeltaan noin 155 cm ja painaa noin 65 kg. Katoamisaamuna kouluun lähtiessään hän oli pukeutunut tummiin ns. leggins -mallisiin housuihin, nahkatakkiin sekä hänellä oli mukanaan isohko käsilaukku.

Poliisin saaman tiedon mukaan Katri liikkuu tällä hetkellä Oulussa.

Havainnot Katrista pyydetään ilmoittamaan virka-aikana poliisille p. 071 87 66040 ja virka-ajan ulkopuolella hätäkeskukseen. Havainnoista voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen: rikospoliisi.lappi@poliisi.fi

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa