Älä soita tähän numeroon – Soittaminen maksaa 25 euroa minuutilta

Yritysrekisteri.comin numeroon soittanut yrittäjä sai yli 600 euron laskun. Numeroon soittaminen maksaa 25 euroa minuutilta.

yritysrekisteri

Yritysrekisteri.com yrittää huijata yrityksiä soittamaan lähettämällä aiheettomia laskuja. Suomen Yrittäjien mukaan numeron 0600-94449 hinnan ilmoitetaan laskussa olevan 1,75 euroa / minuutti +pvm, mutta todellinen hinta on kuitenkin verkkosivuilla ilmoitettu 25 euroa.

Yritysrekisteri.comin omistava Suomen Rekisteripalvelu Oy pyrkii perusteettomilla laskuilla ja tilausvahvistuksilla saamaan yrittäjät soittamaan kalliiseen palvelunumeroon. Yhteydenottoja yhtiön toiminnasta on tullut Suomen Yrittäjien lakineuvontaan kymmeniä, kertoo lainsäädäntöasioiden päällikkö Janne Makkula.

Yrittäjiä ohjeistetaan tekemään asiasta tutkintapyynnön poliisille, sillä toiminta voi täyttää jopa petoksen tunnusmerkit. Perusteettomista laskuista kannattaa reklamoida Suomen Rekisteripalveluille sähköpostitse.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa