Biletä rauhassa – Sovellus lähettää viestejä automaattisesti paremmalle puoliskolle

Australialainen Factorial Products Ltd. on kehittänyt BroApp-nimisen sovelluksen, joka lähettää ajastettuja söpöjä viestejä automaattisesti paremmalle puoliskolle. Näin voit viettää iltaa kavereiden kanssa rauhassa.

Androidille julkaistun sovelluksen lataamisen jälkeen käyttäjältä pyydetään tyttöystävän nimi ja puhelinnumero.

Sovellus tunnistaa Wi-Fi-verkon avulla milloin käyttäjä on tyttöystävän luona, eikä se silloin lähetä viestejä. Sovellus myös peruuttaa ennakkoon valmistellut viestit, jos äskettäin käyttäjä on viestittänyt tyttöystävälleen.

Play-kaupasta alle kahdella eurolla saatava sovellus sisältää ”Girlfriend Intrusion Detector” tunkeutumisen ilmaisevan ominaisuuden.

Biletä rauhassa – Sovellus lähettää viestejä automaattisesti paremmalle puoliskolle
Siirry sivun alkuun