Lidlistä edullisesti laktoosittomia tuotteita

Päivittäistavaraketju Lidl laajensi helmikuun alussa lähes 20 tuotteeseen Milbona-tuotemerkin laktoosittomien maitotuotteiden valikoiman. Muun muassa laktoositon ruokakerma maksaa 59 senttiä purkilta, kun muualta et sitä saa alle eurolla.

Asiakkaamme ovat toivoneet lisää laktoosittomia maitotuotteita. Vastaamme kysyntään tarjoamalla tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on paras mahdollinen, kertoo Lidl Suomen ostojohtaja Timo Hansio.

Maidon alkuperämaa on Suomi yli puolessa laktoosittomista Milbona-tuotteista. Ne on merkitty Suomen lippu -logolla, jotta kuluttajien on helppo tunnistaa Suomessa valmistetut.

Nyt Lidl on tuomassa myyntiin tuoretta, Suomesta pyydettyä kalaa. Tarjolla on kausittain vaihteleva kolmentoista tuotteen kalavalikoima.

Isokari-tuoteperheessä on tuoreita kaloja, joiden kokkaamisen voi aloittaa alusta alkaen. Lisäksi pienille perheille sopivassa valikoimassa on frittimuikkuja, perinteisiä paneroituja silakkapihvejä ja lohipyöryköitä,Hansio kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa