Mikä tila ihme – Kahdeksan eri huonetta 32m² yksiössä

Tällä videolla muotoilua ja arkkitehtuuria opiskellut Graham Hill esittelee New Yorkin Sohossa sijaitseva 32m² yksiötä, joka ei ole mikä tahansa asunto.

3

Yksiössä on otettu neliöt tehokäyttöön, sillä asunto muuttuu helposti kahdeksaksi eri huoneeksi. Asunnossa voi majoittaa ystävät vierashuoneessa, järjestää illalliskutsuja kymmenille tai tehdä olohuoneesta tunnelmallisen makuuhuoneen.

GIZMODO – The Tiny Transforming Apartment That Packs Eight Rooms into 350 Square Feet from Gizmodo on Vimeo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa