Näihin kaupunkeihin avataan Suomen seuraavat Burger Kingit

Ensimmäiset Helsingin ulkopuoliset BURGER KING® -ravintolat ovat nyt tiedossa. Uudet paikkakunnat ovat Jyväskylä ja Tuusula.

Tuusulan BURGER KING avaa ovensa toukokuussa HelmiSimpukka-aseman (entinen Shell) tiloissa. Kesäkuussa pääsevät jyväskyläläiset nauttimaan WHOPPER®-hampurilaisesta Shell-aseman yhteyteen tulevassa BURGER KING® -ravintolassa.

Syksyllä BURGER KING® -ravintolaverkoston laajeneminen kiihtyy, ja silloin avaamme lisää uusia ravintoloita sekä pääkaupunkiseudulla että muulla Suomessa, kertoo Burger Kingin ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Suomen toinen BURGER KING® -ravintola avattiin tänään perjantaina 21. helmikuuta Helsingin rautatieasemalla. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ravintolasalin uudistustyössä on huomioitu paikan erityisarvo ja historia.

Eliel Saarisen suunnittelemaa rautatieasemaa kunnioitettiin remontissa. Pysyviin rakenteisiin, kuten seiniin ja kattoon ei ole tehty muutoksia.

Helsingin rautatieasema kantaa ainutlaatuista perintöä, jota pitää vaalia ymmärryksellä. Suunnittelun lähtökohtana oli tunnistaa tämän päivän tarpeet, sijaitseehan ravintola liikenteen solmukohdassa keskellä kaupungin vilkkainta ydintä, toteaa sisustusarkkitehti Arno Puukko Gullstén–Inkiseltä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa