Nainen raiskattiin puistossa – Poliisi kaipaa vihjeitä

Vaasassa tiistaina yöllä 18.2.2014. nuori nainen oli lähtenyt kulkemaan vähän kello 00.05 jälkeen Ahventieltä yleisradion rakennuksen viereistä kevyenliikenteen väylää. Nainen oli edennyt seuraavaa reittiä.

kartta-raiskaus

Petangue-kentän kohdalla oli kommandopipoinen mies juossut naisen luo, pysäyttänyt naisen ja uhannut häntä teräaseella. Mies oli ottanut naiselta puhelimen ja heittänyt sen maastoon. Mies oli vaatinut naista harrastamaan seksiä kanssaan. Nainen oli joutunut suostumaan miehen seksuaalisiin vaatimuksiin.

Tilanteen jälkeen oli mies päästänyt naisen lähtemään paikalta. Mies oli lähtenyt kulkemaan kohta Malmöntaloa.

Miehen tuntomerkit ovat:

  • 20 – 40-vuotias
  • normaalivartaloinen
  • 173 -180 cm pitkä
  • tumma vaatetus
  • housut ja takki olivat olleet mahdollisesti löysähköt tuulipukumalliset
  • takissa oli ollut sivuilla vinottain vetoketjutaskut
  • mies puhui hyvää englantia
  • uhri pitää mahdollisena sitä, että mies ei kuitenkaan olisi ollut ulkomaalainen

Poliisi pitää mahdollisena, että mies on kulkenut ennen tapahtumaa kello 00.13 aikaan Pitkälläkadulla kohti Palosaarta, Wärtsilän tehtaan kohdalla.

Poliisi on tehnyt tapahtumaan liittyen teknistä tutkintaa muun muassa tapahtumapaikalla. Ohessa on karttapiirros naisen käyttämästä reitistä, tapahtumapaikasta sekä paikka, jossa on havainto mahdollisesta tekijästä. Poliisi pitää tärkeänä saada vähäisiäkin havaintoja, jotka mahdollisesti voidaan liittää tapahtuneeseen. Tapausta poliisi tutkii törkeänä raiskauksena.

Vihjeitä otetaan vastaan numerossa 0503819810

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa