”Nykyään joku pahoittaa mielensä, teki sitten mitä tahansa”

Lempäälän seurakunnan nuorisotiimi markkinoi kevätkauden tapahtumia julisteella, jossa nuorisotyön porukka eläytyy MTV3:n Putous-viihdeohjelman tunnelmaan.

Huumorimielellä tehdyssä nuorisotyön Putous-parodiassa nuorisotiimi on sinisissä nappipaidoissa polvirukous-asennossa. Julisteessa Putous on väännetty Rukoukseksi.

Onhan se aina mahdollista, että joku närkästyy. Varsinkin nykyään joku pahoittaa helposti mielensä, teki sitten mitä tahansa. Meidän kaikki teemamme ovat kuitenkin sellaisia, että parodioimme myös itseämme ja nauramme itsellemme. Se varmasti vähentää närkästymistä, sanoo nuoriso- ja rippikoulupastori Henri Karvinen.

Nuoren seurakunnan esitteissä ja julisteissa on nähty vinkkauksia suosikkielokuvien, televisiosarjojen ja sarjakuvien maailmoihin. Tempauksen on huomioinut myös evankelis-luterilaisen kirkon Kirkko Suomessa -Facebook-sivusto ja MTV3.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa