Parrakas mies talloi naisen jaloille – Poliisi etsii silminnäkijöitä

Espoossa kauppakeskus Lippulaivan edustan bussipysäkillä perjantaina 31.1.2014 klo 15:58 toistaiseksi tuntematon humalainen mies oli tallonut tahallaan naisen jaloille, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Asianomistajan ilmoituksen mukaan bussipysäkillä oli muitakin ihmisiä, mutta kukaan ei puuttunut asiaan. Mies oli myös heristellyt nyrkkiä ja uhonnut. Tapahtumaa tutkitaan tässä vaiheessa lievänä pahoinpitelynä.

Miehellä oli ruskeat hiukset ja hieman partaa. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä Espoon pääpoliisiasemalla tapausta tutkivaan yksikköön. Puhelinnumero on 071 8738 240, muina aikoina 071 8738 003 tai netin kautta vihjeet.espoo@poliisi.fi

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa