Pizza Hut:n työntekijä teki tarpeensa lavuaariin – Tallentui videolle

Pizza Hut -ketjun ravintola Yhdysvaltojen Länsi-Virginiassa on otsikoihin vuoropäällikkön järkyttävien tekojen talennuttua videolle.Vuoropäällikkönä toimiva mies ei jaksanut kävellä wc-tiloihin, vaan päätti virtsata keittiössä olevaan lavuaariin. Pizzeria joutui sulkemaan ovensa tapauksen päädyttyä julkisuuteen.

Häpeämme kyseisen henkilön toimia. Pizza Hutilla on nollatoleranssi työskentelymalliemme rikkomista kohtaan, ja ravintolan paikallinen omistaja ryhtyi heti toimenpiteisiin erottaakseen kyseisen työntekijän, tiedotteessa kerrottiin.

/www.youtube.com/embed/HNJl8ndQKi0″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa