Takavarikoitua tietokonetta ei voida palauttaa – ”Poliisilla ei resursseja poistaa tiedostoja”8

MikroPC uutisoi kuinka Espoon käräjäoikeus antoi vuonna 2011 DC++:n -vertaisverkko-ohjelman kaltaista palvelua ylläpitäneelle miehelle neljä kuukautta ehdollista vankeutta ja 330 000 euron korvausvelvollisuuden.

bcdcTekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus Ttvk vaati nyt Helsingin hovioikeudessa korvaussumman korottamista. Hovioikeus ei muuttanut korvauksia ja miehen tuomiokin pysyi ennallaan.

Vertaisverkkopalvelun ylläpitäjän puolustus vaati tuomitun tietokoneen palauttamista. Poliisin resursseilla ei kuitenkaan pystytä varmuudella poistamaan ylikirjoittamalla tietokoneella olevia tiedostoja, joten konetta ei tämän vuoksi palautettu.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa