Ärsyttävät Facebook-käyttäjät – Tunnistatko itsesi?

Eräät Facebook-käyttäjät ottavat päähän huomattavasti toisia enemmän. Intouduin kirjoittamaan muutamista käyttäjistä, jotka ottavat päähän usein.

facebook-logo

1. Yksi pahimmista Facebookkaajista on henkilö, joka kertoo kavereilleen hyvinkin henkilökohtaisia terveystietojaan. Pahimmassa tapauksessa henkilöllä on kaikille avoin profiili ja sieltä saa lukea kuka tahansa, että miten hänellä on sukupuolitauti, ripuli (paskat housussa) tai joku muu mikä ei kuuluisi kenellekkään ulkopuolisille.

2. ”Olimme tänään Jani-Petterin kanssa ulkona pyöräilemässä aurinkoisessa säässä!” Tämmöiset päivitykset ovat todella puuduttavia, sillä yleensä niitä ja vastaavia tulee taisisin väliajoin. Oikeasti meno kuitenkin lienee kuin Siskonpeti-sketsistä.

3. Tietenkin noita jatkuvia kehumisia nähdään myös muidenkin ihmisten keskuudessa. ”Kävimme juuri rakkaan kanssa leffassa. Kohta syömään Amarilloon” tai ”Ryyppäämään jätkien kanssa, hyvästi selvä päivä”. Näitä ilmestyy samojen ihmisten seinille jatkuvasti, eikä niitä ole todellakaan kiva aina lukea.

4. Entäs sitten neljän tai useamman lapsen vanhemmat, jotka avautuvat miten rankkaa tuo rooli kotonaan on. Jo parin kuukauden ikäisiä lapsia aletaan kutsua pennuiksi ja kaikkea muuta kivaa. Olisikohan näitäkin asioita pitänyt miettiä ennen kuin lisääntyy…

5. ”Hyvää yötä rakkaani”. Eli ne ihanat pariskunnat, jotka asuvat yhdessä, mutta silti toivottavat toisilleen hyvää yötä Facebookissa. Tätä logiikkaa en ole vielä sisäistänyt, tuskinpa ymmärränkään koskaan.

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Ärsyttävät Facebook-käyttäjät – Tunnistatko itsesi?

  1. Jaana S. sanoo:

    Heh! 😀 Olin tunnistavinani itseni muutamastakin kirjoituksesi asia kohdasta. Voitko rehellisesti kertoa olenko ollut alunperinkin ”ärsyttävänä esimerkkinä” kirjoittaessasi tätä asiallista ja siksikin hyvää kirjoitusta? 😀

Vastaa