Darwin Awards: Mies syö purkillisen kanelia

Furious Pete -niminen YouTube-käyttäjä on yllytyshullu. Mies nimittäin yrittää syödä peräti kokonaisen 100 gramman purkin kanelia.

Yleensä haasteissa yritetään laittaa suuhun ruokalusikallisen kanelia ja nielaista se. Temppu voi olla vaarallinen ja jopa henkeä uhkaava. Kanelia voi vahingossa hengittää tai siihen voi tukehtua.

Michiganilainen high school -opiskelija vietti neljä päivää sairaalassa keuhkovaivojen takia yritettyään suoriutua haasteesta. Ongelmaksi muodostuu kanelin mahdollinen joutuminen keuhkoihin ja hengitysteiden esteeksi, mikä voi aiheuttaa tulehduksia ja infektion, kerrotaan Wikipediassa.

Mies mättää lusikkalla jauhetta suuhunsa. Hän onnistuu tempussaan…

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa