Nykyajan lapset yrittivät käyttää lankapuhelinta

Miten käy, kun nykyajan lapsille annetaan eteen legendaarinen pyöritettävä lankapuhelin ja pyydetään käyttämään sitä? Tämä selvitettiin TheFineBrosin YouTube-videolla.

Videolla 5–13-vuotiaat amerikkalaislapset tiesivät, että se oli puhelin, mutta eivät käsittäneet miten se toimii. Lapsia hämmentävää kuulla, että varattuun puhelimeen pitää soittaa uudestaan, jos haluaa saada henkilön kiinni.

Luurin nostaminen ennen numeron valintaa oli monelle uusi juttu. Lapset eivät tienneet, mitä varattua tuuttaava ääni tarkoittaa.

En halua tuota puhelinta, haluan iPhoneni, yksi lapsi sanoi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa