Paavo-kissalla on asiaa

Pohjois-Karjalan poliisi on julkaissut hyvin persoonallisen tekstin, jossa otetaan kantaa irrallaan kulkeviin kissoihin ja niitä kaltoin kohteleviin ihmisiin.

kissa625

Paavo-kissan ajatukset kyseisestä asiasta merkitsi muistiin ja kirjoitti Facebookiin poliisilakimies Pena. Paavo kertoo, että hän ei mourua maaliskuussa.

Mulla on panta kaulassa ja sen päässä naru, ninku kissalla pitää ollakkin. Me kissat ei oikeestaan saatas liikkua vapaana.

Paavo epäilee syyksi, että heidän väitetään pyydystävän pikkulintuja, kuseksivan nurkkiin ja paskovan kukkapenkkiin. Joskus hän saattaa takapihalta jonkun varomattoman tintin napatakkin. Oma vika, kun tulee alueelle hokeen titityytään.

Sitä mä olenkin ihmetellyt, mitä kolleekat oikein mouruuvat näin keväällä meitinkin takapihalla. Ihan nuarena kissana taisin mäkin muutaman kerran karata ja mouraista, mutta sitten kun mä kävin semmosen valkotakkisen naisen luana vähän aikaa nukkumassa, ei ole mourututtanu yhtään.

Paavo muistuttaa, että jos irti päässeet kissat harmittaa, niin ne saa ottaa kiinni ja toimittaa kissahoitolaan, josta ne voi sitte noutaa maksua vastaan. Viime vuonna parikymmentä kotikissaa tapettiin Pohjois-Karjalassa.

Se on muuten rumasti tehty. Pitää muistaa, että jokainen meistä on jollekulle hyvin rakas, varsinkin lapsille ja vanhuksille. Se taitaa se tappaja olla yleensä se naapurin äijä, mutta milläpä noi poliisitkaan sen todeksi näyttää.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa