R-kioskilta ilmaista jäätelöä koko kansalle

Ingman ja R-kioski aloittavat virallisesti jäätelökesän sunnuntaina 30.3. klo 12 jakamalla yhteensä 100 000 Ingman-jäätelöä R-kioskeissa ympäri Suomen.

Ilmaista jäätelöä Suomen jokaisessa jäätelöä myyvässä R-kioskissa. Toista kertaa järjestettävällä tapahtumalla Ingman haluaa tuoda kesän lähemmäksi suomalaisia pitkän talven jälkeen − monelle merkki kesästä on ensimmäinen ulkona syöty jäätelö.

Uusia Ingman Minttu -tuutteja ja laktoosittomia Kingis suklainen rouhe -puikkoja jaetaan kaikissa jäätelöä myyvissä R-kioskeissa sekä isossa päätapahtumassa Helsingin Narinkkatorilla niin kauan kuin ilmaisia jäätelöitä riittää.

Facebookissa järjestetyn yleisöäänestyksen voitti Turun torin R-kioski, joka saa jaettavaksi tuplamäärän jäätelöä, tiedottaa Ingman.

Lisäksi normaalia reilumman satsin jäätelöä saavat seuraavat R-kioskit:

  • Oulu (Hallituskatu)
  • Espoo (Kauppakeskus Lippulaiva)
  • Tampere (Koskikeskus)
  • Jyväskylä (Kauppakatu 39)

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa