15-vuotias tyttö yritettiin tappaa – Esitti kuollutta pelastuakseen

Riihimäellä joulukuussa 15-vuotias tyttö raahattiin bussipysäkiltä väkivalloin asuntoon ja yritettiin tappaa. Tyttöä potkittiin, lyötiin nyrkeillä ja esineillä, heiteltiin asunnossa, kuristettiin ja suuhun rutistettiin kaljatölkkejä.

Ilta-Sanomien mukaan pahoinpitely oli äärimmäisen julma ja raaka. Tyttö pelkäsi koko ajan henkensä puolesta ja oli varma, että hän kuolee. Tyttö esitti kuollutta selvitäkseen hengissä. Väkivalta päättyi, kun pahoinpitelijät luulivat tytön kuolleen.

Lopuksi tyttö raahattiin pakettiauton alle, josta hän pakeni kontaten kotiin. Tyttö pyysi Facebookin kautta paikalle poliiseja, koska yksi pahoinpitelijöistä oli heittänyt tytön puhelimen lattiaan.

Hyvinkään käräjäoikeuden mukaan on onnekas sattuma, että tyttö säästyi vakavimmilta vammoilta. Teko aiheutti uhrille painajaisia ja pelkotiloja.

Oikeus langetti vankeutta Marika Annikki Åkerlundille, 28, kuusi vuotta, Mikko Kalevi Saarikolle, 29, neljä vuotta 11 kuukautta ja Jonna Pia-Mari Peltoselle, 34, neljä vuotta yhdeksän kuukautta. Tuomiot tulivat muun muassa tapon yrityksestä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Lue myös:

Tuntematon tyttö raahattiin asuntoon ja pahoinpideltiin rajusti

Kuvakaappaus Facebookista.

Kuvakaappaus Facebookista.

 

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa