Erikoinen tapaus varuskunta-alueella - Pietar.in
Siirry sisältöön

Erikoinen tapaus varuskunta-alueella

Kontiolahden Kontioniemen entiseltä varuskunta-alueelta on talven aikana anastettu sotilasaluetta merkitseviä kylttejä ja metallisia tolppia, joissa kyltit ovat olleet kiinni. Kaiken kaikkiaan kylttejä on hävinnyt kuusi ja metallitolppia 13.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Itä-Suomen poliisilaitos tutkii asiaa varkautena ja kadoksissa olevan omaisuuden arvo on useita satoja euroja. Tapauksen tekee erikoiseksi se, että osa irrotetuista kylteistä on kiinnitetty uudelleen esim. lähellä oleviin puihin.

Poliisi muistuttaa, että merkinnät ovat edelleen ajankohtaisia ja liikkumisrajoitus merkityllä alueella on voimassa. Merkinnät liittyvät entisen varuskunta-alueen raivaamiseen ja liikkuminen alueella on paitsi kiellettyä, myös vaarallista. Merkityn alueen raivauksia jatketaan keväällä.

Mahdolliset havainnot ja tiedot tapahtuneesta pyydetään ilmoittamaan poliisipäivystykseen numeroon 0718756500.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a